current affairs for ibps : Income Tax exemption limit

What is the current income tax exemption limit ?

Ans: 1.8 lac

Previous income tax exemption limit was 1.6 lac .It was increased to 1.8 lac in 2011 Budget

Other Changes in income tax exemption

Income tax Exemption for women - 1.9 lac

Income tax Exemption for Senior citizen age limit(60-80)- 2.5 lac

Income tax Exemption for Senior citizen age limit(above 80) - 5 lac

current Affairs Recently appointed CEO

1. Recently appointed Deutsche bank CEO?

Ans:- Anshu Jain (First Non European CEO )

2. Who is Bharathi Airtel CMD?

Ans:- Sunil Mital

3. Who is Central Bank of India CEO ?

Ans:- Tanksale

4. Who is City Union Bank CEO ?

Ans:- N.Kamakodi

ibps current affairs questions : Asian athletic champion ship

1. Where was the Asian athletic championship 2011 held ?

Ans:-  Kobe (Japan)

2. Who is the winner of gold medal Asian athletic championship 2011 Long Jump ?

Ans:- Mayookha Johny

3. Recently Uranium deposits are found from which state ?

Ans:- Andra predesh ( Tummalapalle)

ibps current affairs questions : Miss india 2011

1. Who won Miss India 2011 ?



Ans:- Vasuki Sunkavalli

2. Chairman of India Smart card Taskforce ?

Ans:- Sam pitroda

3. Who is ONGC Chairman ?

Ans: - A K Hazarika